Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Autotagový program a převaděč formátů

Ahoj,

rád bych se prosím zeptal, jestli neznáte nějáký neplacený program, který by mi dokázal otagovat písničky podle názvu a autora. Uměl to WinAMP. Co jsem našel jinde, tak to většinou umí jen nějáký program, který je obalený dalšími funkcemi, které vůbec nepotřebuji. A jelikož jsem už píšu, tak bych se taky rád optal, jestli neznáte nějáký univerzální převaděč audio video formátů, taky aby nebyl placený. S těmi převaděči mě možná pošlete do háje, že jich je spousta, jenomže každý druhý je placený, každý třetí je na převod dvou formátů a když už najdu některý univerzální, tak tam toho taky moc nemá a je zaměřený třeba jen na hudbu.

Díky za všechny rady!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
add1. en add2. www.mediacoderhq.com
kmochna 06.02.2011 20:29
kmochna
Díky, dávám zelenou fajfku, teda, dokud se to nerozbije.
JOJO86 06.02.2011 20:36
JOJO86
myslím, že je to to nejlepší co existuje- daní může být složitější ovládání, nejsou jednoklikovou zá…
kmochna 06.02.2011 20:41
kmochna
Tak jsem se v tom hrabal, pochopil základní funkce a začal se v tom trochu orientovat. Nicméně, stál…
JOJO86 07.02.2011 21:52
JOJO86
dej vyplnit tag podle freedb databáze, pokud to nic nenajde, najdi si v hledátku ručně vyplnění náze…
kmochna 09.02.2011 18:27
kmochna
Tak jsem na to koukal a manuální dotazy by mi šli. Jenomže tam se zadává název alba, což já potřebuj…
JOJO86 09.02.2011 21:29
JOJO86
nn hledej ne podle id, ale podle skupiny, alba, písničky. pokud nenalezne, máš program bloklý v něja… nový
kmochna 09.02.2011 21:45
kmochna
Tak to mám přesně jak ty na obrázku, vyberu soubor a dám hledat. Ve windows firewallu mám vyjímku a… nový
JOJO86 10.02.2011 20:04
JOJO86
to vypadá na problém s připojením, i když uznávám, že freedb se občas chová paličatě. zkus obezličk… nový
kmochna 13.02.2011 21:07
kmochna
Tak pokud si najedu na freedb, zadám si třeba známou popovou písničku (bad romance), označím si, že… poslední
JOJO86 13.02.2011 21:22
JOJO86

Tak jsem se v tom hrabal, pochopil základní funkce a začal se v tom trochu orientovat. Nicméně, stále mi nejde automaticky přiřadit například album ke všem písničkám. Dám si TAG PROCESSOR, označím všechny písničky, vyberu si ikonku Generovat TAG ze jména souboru a kliknu na GENEROVAT. Bravo, úspěšně mi to smazalo i ty alba, které jsem tam už měl :-/ Byl bych ti vděčný, kdyby si mě do tohoto sovětského programu, trochu zasvětil. :-)

Tak jsem na to koukal a manuální dotazy by mi šli. Jenomže tam se zadává název alba, což já potřebuji zjistit. A nějak jsem nepřišel na to, jak to mám nechat automaticky vyplnit tag podle té freedb databáze. Když si kliknu vedle té lupy na ten malý dokument (Spočítat DiskID z vybraných souborů), tak mi to vždy najde cca 7 nesmyslů.

nn hledej ne podle id, ale podle skupiny, alba, písničky. pokud nenalezne, máš program bloklý v nějakém prasečím firewallu, nebo to databáze nezná a neuděláš to na pár kliků- podle obrázku (dal jsem ho schválně) zjistíš, že umí kdeco. je to raritka a vlastníme ji s kámošem na půl.

Tak to mám přesně jak ty na obrázku, vyberu soubor a dám hledat. Ve windows firewallu mám vyjímku a antivir jsem na chvílu vypnul. Vybírám hodně známé písničky, jenže program začne hledat a hledá (třeba i 10 minut). Když na něj poklikám, tak neodpovídá. Už si nevím rady.

Tak pokud si najedu na freedb, zadám si třeba známou popovou písničku (bad romance), označím si, že chci jen názvy písní a kliknu na OK, tak mi najede přesně to co potřebuju, zkopíruju si 0e020602 a v tagscanneru dám manuální dotaz a vyplním diskid a genre. To by šlo, to mi našlo. Jenže škoda, že to nefunguje, jak má. Nutno však poznamenat, že i na té webové stránce, se mi podařilo "získat" výsledky až třeba na 3 poklik na "ok". Dnes vyšla nová verze programu, tak jsem jí stáhnul, ale bohužel žádná změna.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru