Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spojeni PC-TV - Problem

Ahoj. Prosim Vas o radu. Mam propojenou grafickou kartu a televizi pomoci S-video kabelu. Po softwarovam nastaveni je obraz prenasen bez problemu, ovsem jakmile prepnu rozliseni monitoru (aby se "velikost obrazu shodovala jak na PC, tak na TV), stane se casto, ze obraz na televizi zmizi. Stejny problem se casto vyskytuje i pri zapnuti filmu na pc. Obraz na TV nahle zmizi. Po prepnuti do puvodniho rozliseni ci po vypnuti videa se obraz na televizi vetsinou vrati zpet. Diky za nazory.

Předmět Autor Datum
dobre by bylo vedet o jakou GK se jedna a jake rozliseni prepinas, jaka je to TV atd. Na monitoru, p…
Redmarx N 09.02.2011 08:01
Redmarx N
nevím,jakou grafiku používáš,ale já musel v nastavení tohoto propojení určit buď klonování anebo roz…
bortak 09.02.2011 08:10
bortak
Klasika. Buď si nastav rozšířenou plochu (u TV bude asi problém s identifikací zařízení, ale vyzkouš… poslední
mif 09.02.2011 08:15
mif

dobre by bylo vedet o jakou GK se jedna a jake rozliseni prepinas, jaka je to TV atd. Na monitoru, pokud mas LCD mas nativni rozliseni jen jedno a TV ma take jen jedno rozliseni, tedy pokud tam jsou ty spravne, tak nemas moc co menit. (To s tim filmem nevim, zkus asi preinstalovat ovladace nebo jestli nemas aktualni, tak je dat.)

nevím,jakou grafiku používáš,ale já musel v nastavení tohoto propojení určit buď klonování anebo rozšíření. Od toho se odvíjí pak další chování. Když dáš rozšíření, tak potom můžeš nastavit zvlášť rozlišení monitoru a televize zůstává. Také můj program televizi identifikoval a nemám problém. U Tebe se asi fackuje rozlišení na monitoru počítače a rozlišení televize.

Klasika. Buď si nastav rozšířenou plochu (u TV bude asi problém s identifikací zařízení, ale vyzkoušej), nebo používej vždy jen jedno zařízení: nastavit rozlišení - vypnout PC - vyškubnout monitor - zastrčit TV - zapnout PC (a opačně).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru