Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zelený pixel (tečka) na monitoru (závada monitoru nebo softwarová chyba?)

Ahoj, mám celkem zajímavej dotaz, koupil sem si novej notebook, ale po pár dnech se mi na displeji nahoře v levo objevila zelená čmouha. Jako kdyby pixel, je to pixel. Původně sem myslel, že jde o softwarevovou chybu, ale později sem si toho pixelu všiml i při zapnutí počítače (nabíhání loga hp a podobně), takže to w7 není. Je zvláštní, že cokoliv světlýho, šedýho a bílýho (myš, pozadí poznámkovýho bloku, lišta webovýho prohlížeče ) se tomuhle pixelu nadřazeje a vše je, jak by mělo být. Neví někdo, co s tím? Popřípadně, jestli se to dá vyřešit jinak než reklamací a nepříjemnou několikatýdení absencí notebooku?

Dokonce mám pocit, že to možná začalo dělat po nainstalování nových ovladačů na grafickou kartu (ale to si jen možná snažím namlouvat) - každopádně ikdyby to bylo těma ovladačema, tak to přece neovlivní spouštěcí sekvenci pc (to logo hp, nabídka bootování, biosu apod.), není to tak?

Ps: když to zapojím přes kabel do jinýho monitoru, čmouha (pixel) není.

Ps2:jinak notebook je hp g61 a až na tuhle kravinu jsem s ním zcela zpokojenej, grafická karta je geforce cuda g 103m.

Ps3: můžou mít softwarový ovladače vliv až k té spouštěcí sekvenci mimo operační system?

PS4: Sorry, nejsem geek, sem totalní laik :)

Ps5: ve správce zařízení koukám, že sou i ovladače na monitor... může mít vliv, když to odinstaluju (popřípadně, co to udělá)?

Ps6 žádný ps6 už není :)
Upravená veľkosť písmen. (los)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Můžete mi pomoct když zapínám počitač tak to je normalní ale jak mi načíta windows jsou skoro po cel…
PiskotCZ 02.07.2011 22:20
PiskotCZ
Na mail ti pisat nikto nebude, a problem mas bud s ovladacmi (opytaj sa toho kto ich tam instaloval)… poslední
MM.. 02.07.2011 22:24
MM..

Můžete mi pomoct když zapínám počitač tak to je normalní ale jak mi načíta windows jsou skoro po celé obrazovce same barevné tečky a to po zbytek doby kdy mám zapnutý komp a kdy zapnu hru tak jse mi zobrazí černá obrazovka a zvuk jede nevíte někdo co s tým je pište mi na dankisko@seznam.cz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru