Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem stavba PC pouze pro 1080p filmy

Jak chces, ja len ze uplne ticho je uplne ticho (ked tam je vetrak tak o nom vzdy vies), a ked som nedavno hladal ze co je na trhu co by sa dalo pasivne chladit som zistil ze vpodstate malicky usporny mini-ITX PC by ma stal asi stejne jak velke hovado s vetrakmi (za velky PC tiez musis dat aspon 200eur). Je ale problem to pasivne uchladit, ptz tazko sa zhanaju totalne derave kejsy. Vetrak je spravidla aj v mini-ITX kejsoch. Ale velmi usporne CPU (14W apod) sa daju uchladit aj pasivne a su aj kejsy s vela dierami.
Uzasne je aj ked si clovek predstavi velkost (resp. malost) takeho mini-ITX, napr. sirkaxvyska = 22cm x 31cm a vyska len 6cm to je uzasne (rozmery asi ako bezna kniha). Napr. kejs http://www.schwanthaler-computer.de/PC-Komponenten /Gehaeuse/Mini-Gehaeuse/LC-Power-LC-1320mi-Mini-IT X-inkl-75-Watt::21992.html Ale neviem ci by tie diery stacili na pasivne chladenie, asi nie. Este som to nekupil (cakam na E-350, a sucasne rozmyslam ci neni lepsie kupit radsej velky ATX kejs s vela dierami a do toho vsetko pasivne alebo len velmi pomalobezny vetrak, to je tiez moznost, ked chces tak, tak OK).
P.S. ak chces normalne ATX tak ja osobne by som kupil nejaky motherboard s AMD 880G chipsetom (integrovana grafika, ta v 880G myslim zvalada HD-video urcite a dokonca aj hry, na rozdiel od intelu) a nejaky setrny CPU (AMD CPU s "e" za cislom su energy efficient, 45W apod), a bude to usporne a aj tiche mozes spomalit CPU vetrak.

P.S. radsej by som sa vyhol intel grafike (t.j. tomu co chces v dotaze) ptz intel grafiky su uplne nahovno (moj sukromny nazor)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny