Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaseknutí PC při spuštění videa

Dobrý den,

mám problém při spuštění videa na Youtube.com, ale nejen na tomto serveru. Vždy když video spustím tak se PC zasekne a buď se automaticky restartuje a pak mi nahlásí, že došlo k vážné chybě (Odeslat zprávu o chybách / Neodesílat - určitě znáte) nebo se mi na obrazovce objeví tato informace na modrém podkladu:

Byly zjištěny potíže a systém Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače. Potíže pravděpodobně způsobil soubor ati2dvag. Pokud je to poprvé co vidíte obrazovku s chybou zastavení počítače, restartujte počítač, pokud se obrazovka objeví znovu, pokračujte těmito kroky. Ovladač zařízení uváznul v nekonečné smyčce. To obvykle označuje potíže se samotným zařízením nebo nesprávným naprogramováním hardwaru ze strany ovladače zařízení. Obraťte se na dodavatele hardwarového zařízení a vyžádejte si poslední aktualizace zařízení.
Zahajování výpisu fyzické paměti RAM

S tímto problémem jsem se dosud nikdy nesetkal a bohužel si s ním neumím poradit. Prosím tedy o radu někoho, kdo ví o co se jedná a zná řešení. Předem mnohokrát DĚKUJI!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny