Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Omylem jsem odinstaloval micrtosoft office

Nač psát třeba soukromé věci někde po webech? Jakou máš jistotu, že se to neukládá i kamsi, kde to čte halda Číňanů a dělají výstřižky pro CIA, aby pochytali teroristy?
Budeš psát třeba kámošovi, jak sis vycvičil poštovní veverku a že mu pošleš zásilku, oni si to "rozkódují", že jde o přepravu Semtexu do Bílého domu.
Před domem ti během chvíle zastaví dodávka s nápisem "plynoservis". Řidič bude pořízek v montérkách a kšiltovce, ale vše bude jinak. Ze střechy dodávky se vysune nenápadná anténa a natočí "správným směrem".
V zadní části bez oken bude dodávka vybavena nejmodernější technikou (počítače, plazmové 3D monitory etc.). U monitorů zasednou experti na IT a u hlavního nejlepší hacker, co bude k sehnání.
Přes Wi-fi se dodávka připojí k tvému počítači a udělá ti bleskový audit nainstalovaného software, což samo už bude důvod k zatčení, protože třeba budeš mít na počítači nainstalovaný software "Teplota broskví", který nebude legální, navíc ani nebude podepsán výrobcem operačního systému počítače a ještě ke všemu to bude velmi podezřelé, protože jeden z hledaných teroristů (Hasam Ibn Abdul) říká své dcerce "Broskvičko".
Technici budou mít štěstí, protože zrovna se ti začne točit na monitoru zavináč se sdělením: "Máte novou zprávu" a přečtou si tak tvou nejnovější poštu. Ze zprávy pak vydedukují, že často nakupuješ Viagru (zpráva se bude týkat nákupu Viagry se slevou na www.aaa-pillsviagra-aaa.com) a hlavní hacker ti pak ještě přes optický snímač myši přečte dokument, jenž ti bude ležet na stole a ty nad něj nevědomky nadzvedneš na vteřinu myš a bude čas na zásah "rychlé roty".
A na to se netěš, protože rychlá rota má svítilny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny