Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 3 a více monitorů

Dobrý den
Potřebuji připojit 3 (výhledově i čtyři) monitory na 1 PC. Samozřejmě tak, že na každém bude něco jiného. Nejde o hry, tedy žádný nutný velký 3D výkon. Monitory asi nebudou úplně totožné (nejspíš na nich nebude ani totožné rozlišení). Raději bych, kdyby to ještě šlo na WXP Pro, ale v případě nutnosti možno jít i na W7.

Zvážil jsem následující varianty :
1. Onboard grafika + 2 monitory na další grafice ve slotu
To jsem v podstatě zavrhl, protože nemám k dispozici MB, který by pustil obě karty současně. Zvlášť u PCI-E je těch běžných MB asi málo, navíc bych stejně končil u 3 monitorů.
2. MB se dvěma PCI-E sloty a dvě karty. S tímhle nemám zkušenosti a nechce se mi ani moc pokusničit. Stejně by se asi muselo všechno kupovat nové. Ale pokud má někdo dobrou zkušenost - sem s ní.
3. Nějaká grafika, která by měla už ty 4 plnohodnotné výstupy. Vlastní zkušenost s tím taky nemám, ale třeba řešení ATI Eyefinity mě (podle toho co jsem se dočetl) moc nenadchlo, to asi néé. Spíš asi něco jako NVIDIA Quadro NVS, třeba tahle http://www.alza.cz/hp-nvidia-quadro-nvs-450-d12698 3.htm. No ale taky to není nic lacinýho, takže bych prosil o nějaké doporučení, třeba i levnější.

Předmět Autor Datum
Doska s dvomi PCI-E slotmi a 2 karty nvidia. karty nemusia byt rovnake. nový
Hoppus 15.02.2011 11:33
Hoppus
obe reseni jak 2 tak 3 jsou mozna. Bud dve GK NVidia GeForce - treba 2x GTS250 nebo jedno Quadro. u… poslední
Redmarx N 15.02.2011 11:52
Redmarx N

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru