Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Antivir na ntbook s procesorem Atom Z520 1.33Mhz

Ahoj jaký by jste mi doporučili antivir na ntbook s tímto atomem??? Po odinstalování Avasta PC znatelně zrychlilo!!! Nemusí to být freeware nemusí být ani v CZ. Nejraději bych to nechal bez AV, ale tak přeci jen...
Jsem zvyklý na Kaspersky Internet security ale to by asi nedopadlo dobře :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takže je to asi takhle... to prdítko který sotva zvládne základní věci je Sony Vaio řady P netbook n…
Thewolf001 16.02.2011 20:54
Thewolf001
Já taky koupil netbook, na kterým bylo AVG. Šlo pryč jako první věc, dnešní antiviry nejsou na Atomy…
Prasak 16.02.2011 22:29
Prasak
zlatá slova. Navíc není žádný problém si spustit např. Total Commander (nebo libovolný jiný souborov… poslední
touchwood 17.02.2011 06:42
touchwood

Takže je to asi takhle... to prdítko který sotva zvládne základní věci je Sony Vaio řady P netbook nebo chce-li někdo UMPC. Použítí je v první řadě Internet + internetové rádio, ICQ, E-mail a pokud to půjde tak vzdálená správa Team Viewer. To celé bude připojené k extrnímu LCD.
Záměr je, že chci pc které strčím do tašky a jdu kam je potřeba, chci snížit spotřebu el. na minimum nechci slyšet jediný zvuk PC!!! Původní majitel měl avasta 5 free a na tomle ntbooku nešlo nic dělat. Nyní je bez av vyladěný systém a je to docela svižný cvalík při použití které jsem napsal výše. Omezený účet se mi ne uplně zamlouvá pač nesnáším stálé potvrzování spustit/nespustit admin/neadmin.

Já taky koupil netbook, na kterým bylo AVG. Šlo pryč jako první věc, dnešní antiviry nejsou na Atomy dělaný.
Pohrdání omezeným účtem není na místě, to je jedna z hlavních věcí, který tě chrání před viry, pokud žádnej antivirus nemáš. S admin právy je to stejný, jako bys nechal odemknutý auto v Brně na Cejlu a cenný věci za oknem. Je jen málo programů, který potřebují ke svýmu běhu admin práva a při občasné instalaci tě snad vypsání hesla nezabije. Pokud ovšem máš naléhavou potřebu neustále instalovat miliony kokotin, tak to ti ani antivirus moc nepomůže.

zlatá slova. Navíc není žádný problém si spustit např. Total Commander (nebo libovolný jiný souborový manažer) s elevovanými právy a veškeré správcovské úkony dělat z něj (když už má user nutnou a uktvělou představu, že musí furt cosi instalovat).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru