Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ničím baterku u notebooku, když je v síti i přes to, že je plně nabita?

Mas pravdu v tom, ze dalej uz nema zmysel diskutovat, pretoze si jednoznacne sklzol na uroven politickej debaty, cize namiesto konstruktivneho dialogu sa pokusas hladat v texte nieco, co tam nie je a zbytocne vyvolat konflikt.
Fakt by ma velmi zaujimalo, co ta popudilo na mojich empirickcyh skusenostiach a preco si mi potreboval oznamit, ze si o nich nepisal. Nestacilo zobrat na vedomie, ze moje skusenosti su proste take a akceptovat to?
Mas pocit, ze som ti nieco vlozil do ust (klavesnice)? Ja nie, vyjadril som domnienku, ktora bol skor otazkou (Ak si mal na mysli...), cize nepouzil som spojenie "ty si myslis...", "ty si povedal.." a pod. Nebol som si isty, tak som sa len slusne spytal, resp som predpokladal.
A zaver je unikatny, ked rozdielne nazory nazves hadkou, co dodat u mna slovo hadka symbolizuje nieco uplne ine, ale nebudeme to dalej zbytocne rozpytvavat...mozno mas len dnes zlu naladu a ja som bol v nespravny cas na nespravnom mieste;o). Peace;o).:beer:

A este nieco k teme, mam uz asi 10 nb, asi 12ty mobilny telefon, mam reakcie samozrejme aj od zakaznikov, rocne predam asi 50-60nb, mobilov vyrazne menej, takze z tohoto dovodu si dovolim tvrdit, ze moje skusenosti sa uz maju o co opriet a nie su to klasicke tvrdenia Janka, ktory mal svoj prvy hardisk v zivote, bol to WD a ten sa pokazil a teraz na kazdom fore bude tvrdit, ze WD je zla znacka a uz nikdy viac.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny