Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dá se ve Visual Studio 2010 zapnout inkrementální building pro C#?

Dosť otravné obmedzenie, nemyslíš?
No nevím, debugovat main metodu jsem jestě nepotřeboval, ty moje mívájí většinou jen jeden řádek. :-)
Ďalšie obmedzenie je, že keď krokuješ program a nájdeš v ňom chybu, ktorú opravíš, tak pri Hot Code Replace "pokračuješ" v ladení od začiatku metódy, zatiaľ čo pri Edit and Continue pokračuješ tam, kde si mal program zastavený.
To sice jo, ale zdrží to tak na dvě sekundy. Do místa změny si dáš breakpoint a začátek metody přeskočíš.
Celkovo ladenie vo Visual Studiu je oveľa pohodlnejšie ako v Eclipse.
S tímhle já nikdy souhlasit nebudu...:-) Pokud jde o debug, tak VS neumí ani polovinu toho, co Eclipse.
K tomu automatickému spúšťaniu buildu: Ja keď odchádzam z práce, tak chcem len uložiť zmeny - určite nemám záujem čakať na build, o ktorý nestojím.
To je možná tím, že ve VS musíte na ten build čekat. V Eclipse zmáčku save a ani nepostřehnu, že se něco někde buildovalo. Pokud jsem udělal nějakou botu, hned vídím kde.

Mimochodem, vy v práci nepoužíváte TFS? Protože při odchodu z práce se většinou dělá check-in a ten je bez předchozího (up to date) buildu krajně nebezpečný.
...a potom ešte čakať na vypnutie Eclipse...
K tomu se vyjadřovat nehodlám, snad jen, že na mém pracovním PC se Eclipse vypíná tak 10x rychleji, než VS2010. :-)

Jinak nechtěl jsem z tohoto threadu dělat flame VS2010 vs. Eclipse. Jen chci vědět jestli jde nastavit tak, aby se choval stejně. Bez instalace doplňků třetích stran. Když si nainstaluju ReSharper, tak tohle všechno bude chodit, ale ten je bohužel placený a firma je vychcaná.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny