Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Novy TP-Link TL-WR1043ND router spadol 3x za 3 hodiny

Ja mam Mikrotik switch, uz s podporou IPv6 a ten sluzi bezchybne, v rovnakej zasuvke (APC prepatovka) ako AP ktoremu sa casto odpoji internet, siet ide, navyse bzuci. Lenze kupovat teraz novy router a AP nemozem, router s alt. FW ide bezchybne, teraz musim len riesit...

...co s tym AP TP-Link TL-WA801N? Viem ze to bzucanie sa da riesit zaliatim jednej suciastky, udajne, ale na to si netrufam, mohol by stabilizator napatia vyriesit aj to bzucanie?

hlavne mi ide o to aby AP nevypadavalo, urcite to vyriesi zalozny zdroj? Ja som jeden mal, ale tento PC uz neutiahol, aj preto zatial vaham nad kupou, ked budem mat novy pocitac, mozno tam bude aj 600-700W zdroj a ktovie co bude neskor, kupovat zalozny zdroj za 500 Eur stale k novemu PC je vela, navyse router mam na inom mieste, to uz by bolo 1000 Eur, za to mozem mat 2 nove pocitace.

Len informativne, aj stabilizator napatia, aky a za kolko, ak zalozny zdroj, aky? Nechcem to tu rozvadzat, je to OT, ja som uz mal line-interactive a offline mi neodporucali, ten tusim nema ani stabilizator napatia, ale na dnesne zdroje v PC to vychadza vela a je to len tak tak, uz by som chcel by mi vydrzal aspon na 2 dalsie zostavy tak 5 rokov a viac.

Mozno by som kupil zalozny zdroj k svojmu PC a len stabilizator alebo lacny zalozny zdroj k inemu PC a routru. Hlavne potrebujem aby utiahol silny PC, mozno 500-800W zdroj, cas aky podrzi pocitac nie je dolezity, stacilo by aj 3-5 min., viete mi nejaky odporucit? NAZOV/WATTY/CENA. Viem ze v popise sa pouzivaju VA, ja potrebujem vediet kolko W moze mat zariadenie(a)_ktore budu zapojene. Napr. ten stary (APC) mal utiahnut aj moj novy zdroj podla papierov, ale neutiahol.

Dakujem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny