Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tvorba webu - vložení přehrávače MP3

Proc by hudba(zvuk) na webu nemela co delat? Neexistuje na to zadny pravidlo, krom "pravidla", co si vymyslelo par lidi a snazi se to sirit po svete. I kdyby takovy pravidlo vymyslel treba OBama nebo Gates nebo EU, a ja to na webu chtel, tak si to tam dam a nebudu poslouchat par ufnukanku, pro ktery hudba na webu znamena nervovy otres. HLavne proto, protoze vim, ze lidem na ktery je web zamerenej, se to libi a ufnukankum stale zbyva dalsich deset miliard webu na netu a nezajimaji me. Zajimaji me lidi, ktery se web libi a maji zajem o podobna temata. Ted nemluvim o konkretnim webu, ale opet obecne.

Je prece kazdeho vec, co si tam da a kdyz tam chce mit tohle:"dnes ma svatek Bozena" a "je 13.5, 19:59", tak at to tam ma. Tobe taky nikdo nenarizuje, abys mel web oranzovej s ruzovym a ze zelenej se nedela, protoze to neni ono a je to zrudnost (nic proti tvymu pripadnymu webu, ani nevim, jestli nejakej mas nebo ne, pisu to cely obecne). To, ze se to par lidem nelibi, neznamena obecne, ze je to pravda a ze by se podle nazoru techto lidi mel ridit cely svet. Kdyz se mu to libi, at si tam da co chce. No a kdyz na to nejsi zvedavej, tak na takovy weby nechod, jak jednoduchy. Tolik netolerantnosti k jinym nazorum, nez "obecne" platnym nazorum nekolika jedincu jen na teto poradne, to aby clovek pohledal. To se jen tak nevidi.
Jinak ja treba povazuju coppermine za hruzu vsech hruz. To uz je lepsi Gallery 2, ale nepouzil bych ani to a to nejsem zadnej profik, ale takovy pomaly a otresne vypadajici hruzy, se snad daly pouzit mozna pred nekolika rokama. Znam cloveka, co se zivi "vytvarenim" webu z Coppermine a i kdyz to asi umi hodne dobre a snazi se mit kazdou galerii jinou, porad i ja poznam, ze je to Coppermine. Skareda, pomala. Pokud uz nekdo ma nejaky RS, tak je lepsi pouzit rozsireni pro nej nebo si neco koupit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny