Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Funguje funkce "směšovač stereo" u WIndows 2000, XP, Vista i 7?

Zdravím vás,

používám funkci "směšovač stereo" ve Windows XP (SP 3) pro výuku anglického jazyka tak, že se studentem na Skype komunikuji a do toho přehrávám různé slova či věty z mého pc do jeho uší. Když jsem přeinstaloval pc a nainstaloval nové ovladače (Nivida nForce integrovaná zvuk. karta), tak jsem funkci "směšovač stereo" ztratil. Nejde jen o mě, ale spolupracuji s dalšími učiteli angličtiny a každý z nich potřebuje přehrávat zvuk ze svého počítače do uší studenta když s ním komunikuje na Skype. A každý učitel samozřejmě používá jiné Windows.

Existuje nějaká univerzální rada jak na to? Co jsem si pročetl na tomto severu, tak při integrované grafické kartě se tato funkce zvolí a ovládá přes "Ovládání hlasitosti" ve Windows a při neintegrovaných zvuk. kartách (např. Realtech) se tato funkce zvolí a ovládá přes prostředí Realtech?

Navíc když jsem spolupracovníkovi popsal "cestu" ze "směšovač stereo" v mých Windows XP tzn. Ovládání hlasitosti - Vlastnosti - Záznam - Směšovač stereo, tak ve Windows Vista nebyl schopen nic takového ani najít, natož nastavit.

Děkuji každému za radi či pomoc. Nabízím půl království a pár hodin angličtiny po Skype zdarma za řešení.

Martin Třináctý

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Směrovač Stereo by měl být ve Vistách/Sedmičkách také. Jednoduše pravý klik na tray ikonku, Zařízení… nový
shark.jd 21.02.2011 23:35
shark.jd
Díky moc za help! poslední
Lolec 15.08.2011 12:38
Lolec

Směrovač Stereo by měl být ve Vistách/Sedmičkách také. Jednoduše pravý klik na tray ikonku, Zařízení pro záznam, zde klik do prázdného místo a zkontrolovat zatržení u Zobrazit vypnutá a odpojená zařízení. Poté by se Směšovač stereo měl zobrazit. Stalo se mi, že jsem tam ikonku Stereo mix neměl, dokud jsem nenainstaloval nejnovější ovladače a byly tam ty Visťácký.

Ve starších Windows to bude nejspíš stejné jako v XP, ale to nezaručuju.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru