Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Podezřele levná barva do tiskárny...

Ako predajca hw neodporucam pouzivanie neoriginalnych naplni pocas zarucnej doby tlaciarne. Po zaruke je to uz vec diskusie miery rizika.
Nie vsetky cartridge obsahuju v sebe tlacovu hlavu, preto hrozi riziko poskodenia tlaciarne. Takisto ohananie sa akymsi vymyslenym paragrafom je blbost, vyrobca urcil pravidla pouzivania a kazdy vyrobca viaze zaruku na pouzivanie originalnych naplni. O zaruku prist kludne mozete, stalo sa to uz viacerim mojim zakaznikom, je to rovnaky princip ako ked behate s nb po dazdi, zmokne vam a samozrejme zkoroduje a prestane ist (osobna skusenost s jednym zakaznikom, ktory sa domahal reklamacie a tvrdil mi, ze sa mu roztieklo lcd).
Osobne nepoznam znacku, ktora by sa kvalitou vyrovnala originalom a je naozaj pravda, ze riziko zaschnutia cartridgov, pripadne zapeceniu valcov na laserovkach je vyrazne vyssie ako pri originaloch. Stalo sa mi asi 2x v zivote, ze original po instalacii nebol schopny tlace (vzdy slo o poruchu chipu), naopak stalo sa mi velakrat, ze kupeny repas netlacil, resp tlacil zle (vynechaval pol riadku a pod).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny