Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Firefox 1.5.x.x - maximálna záťaž procesora pri linkoch na sťahovanie

Ťažko je presne popísať tento problém. Už ma to trápi dlhšie a neviem čo s tým. Začalo to niekedy (skôr len odhad) v decembri alebo januári. Možno to bolo vtedy, keď som menil providera, čiže začiatkom decembra a teda by to mohlo súvisieť s tým.

Keď kliknem na odkaz na sťahovanie nejakého súboru, tak mi niekedy FF zaťaží procesor na 100 % a niekoľko sekúnd až minút nie je možnoé pracovať s počítačom. Robia to len linky, kde nie je súbor prístupný cez protokol FTP. FTP sťahovanie mi ide bez akýchkoľvek problémov. Teraz ma nenapadá žiadny taký link, ale myslím, že jeden by tu bol.

http://prdownloads.sourceforge.net/jcl/jcl1.97-buil d2172-help.tar.gz?use_mirror=ovh

FF mi tam zamrzne na sekundu asi, ale inokedy mi tu zamrzol aj na dlhšie. Vyzerá to tak (teraz som skúšal), že IE to berie v pohode. Vedel by s tým niekto pomôcť? Robí to aj nový FF 1.5.0.2. Mám pocit, že problém je až niekde v jadre Gecko. Nie, že by bola chyba v ňom, ale niečo sa s ním jednoducho asi bije. Nemyslím, že to bude spyware, pretože problémy sú zrejme len vo FF.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny