Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ESHOP - PLATBA a následný DOWNLOAD produktu

Ahoj,

Jsem úplný laik v prorgamování a rád bych našel pro mne vhodné řešení.

Prosím o radu, jak zrealizovat v e-shopu funkci, kdy si zákazník po výběru produktu zaplatí skrze paypal a poté, co proběhne platba, dostane obratem zašifrovaný download link na jeho vybrané zboží (ať už on-line, nebo mu přijde mailem.. to je jedno)

Chci provozovat e-shop na "platformě" webnode.cz a rád bych nabízel zboží v datové podobě. Prostě takové produkty, které si zákazník po zaplacení jednoduše stáhne do svého PC... (art/wallpapery/hudební samply <-> data)

Psal jsem už na zákaznické centrum webnode.cz, ale nechápou o co mi jde a jejich odpověď mě rozsekla. Že prý : "Nelze prodávat virtuální zboží..." Nějak jim nedošlo, že nechci prodávat virtuální lednice, ale PC-soubory z vlastní výroby... Třeba vlastní MP3 / wav hudbu a tak dále..

Mohl by mne tedy někdo prosím dobře nasměrovat? Všechno je variabilní, kromě toho, že chci vlastní WEB / e-shop a pak také možnost platby skrze PAYpal..

nevím jak, co a kde nastavit, aby po zaplacení produktu proběhl download. (+ nesmí být viděna skutečná adresa toho souboru)..

Předem mockrát děkuji...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny