Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po zapnuti pc prazdna plocha

Ahojte.
Uz dlhsiu dobu vzdy ked zapnem pc tak sa mi zobrazi len prazdna plocha bez ikon a spodnej listy. Na normalnu plochu sa dostanem len ked stlacim ctrl+alt+del a zobrazi sa mi cierna obrazovka dam 2x sipku dole + enter [spravcu uloh vobec nevidim len ciernu obrazovku ] a prepnem si na ucet host ktory som si vytvoril tam sa mi uz normalne zobrazi plocha aj s listou a ikonami. Tento problem nastal vtedy ked som hral mafiu 2 a nejako mi zacal blbnut pc tak som si povedal ze ju odstranim a preinstalujem windows. Ked som preinstaloval [kompletne som aj formatoval cely pc] tak ked sa zapol mal som uz len prazdnu plochu. Uz som asi 3x preinstaloval windows pretoze som si myslel ze to pomoze ale nepomohlo. Prosim vas ak nieco viete tak mi pomozte.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ked nainstalujes Windows uplne nacisto (vcetne formatovania) tak ciste Windows musia nabehnut prvykr…
MM.. 25.02.2011 20:05
MM..
Ako zistim to ci mam do grafiky strcene 2 monitory? Ked kliknem na display a dam change display sett…
pogooo 26.02.2011 13:07
pogooo
V ovládacím panelu grafické karty. nový
M-Pol 26.02.2011 13:12
M-Pol
Dobrý den. Mně se tohle taky stávalo. Prohledal jsem všechna fora, vyzkoušel jsem plno rad, ale nic… poslední
darkgarn 09.01.2015 21:13
darkgarn

Ked nainstalujes Windows uplne nacisto (vcetne formatovania) tak ciste Windows musia nabehnut prvykrat spravne (inac by si nevidel ani instalaciu). Pokazi sa to az potom ako urobis neco. A to neco nas zaujima. instalacia nejakych ovladacov? (jakych?) Klikanie niekam na tentopocitac na externy disk (s virom)? Strkanie externeho USB kluca s virom? Apod. Nainstaluj to nacisto a uz potom nerob vyssie uvedene veci.

Teoreticky to moze byt aj vadny HDD alebo grafika apod, ale je to nepravdepodobne.
P.S. nemas nahodou do grafiky strcene 2 monitory? Nemas nahodou v ovladacoch grafiky (alebo pravy klik na plochu - vlastnosti) nastavene roztiahnutie plochy na 2monitory?

P.S. mozes si aj nastavit nech sa rovno startuje ten ucet Host, nastavuje sa to v start-spustit: control userpasswords2

Dobrý den. Mně se tohle taky stávalo. Prohledal jsem všechna fora, vyzkoušel jsem plno rad, ale nic nepomohlo. Nakonec jsem přišel na to, co to způsobovalo. Bylo to tím, že jsem měl externí monitor připojený k notebooku přes digitální i analogový kabel současně. Po odpojení analogového kabelu problém zmizel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru