Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s Logitech Rumblepad 2 ve Windows 7

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak rozběhat výše uvedený pad ve Windows 7. V XP fungoval bez nejmenších potíží. Stáhnul jsem si aktuální software Logitech gaming software pro Windows 7 a nic. Logitech Profiler ten pad vůbec nenajde. Není ani ve správcich zařízení. Po stisknutí tlačítka mode na padu se ale červená ledka rozsvítí a vibrace taky fungují, takže s PC nějak komunikuje. Díky za rady.

Předmět Autor Datum
Ked sa dobre pamatam tak som s tym mal problemy tiez, uz neviem ci pod XP alebo Vista, ale vzdy to n…
Dreamer 25.02.2011 19:41
Dreamer
Díky za radu. Problém je vyřešen. Asi pomohlo pad vytáhnout z PC. Odebrat a odinstalovat soft. Resta… poslední
odp 25.02.2011 21:04
odp

Ked sa dobre pamatam tak som s tym mal problemy tiez, uz neviem ci pod XP alebo Vista, ale vzdy to nejak naskocilo. Skus preinstalovat, odpoj kabel, odober zariadenie a instaluj ovladac, ked ti napise ze mas zapojit kabel, tak to sprav. Neviem ci to bude platit aj pre 7, ale Vista a 7 su dost podobne, tak mozno...

Díky za radu. Problém je vyřešen. Asi pomohlo pad vytáhnout z PC. Odebrat a odinstalovat soft. Restartovat PC. Nainstalovat nový soft a teprve pak pad připojit do USB. Ale musel jsem ho připojit do jiného USB portu, než v jakém mi fungoval v XP. V tom původním portu mi v 7 prostě nejede.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru