Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows update-prazdna karta

Problem vyresen.Po dlouhem skoumani a vyskouseni vseho mozniho se mi podarilo odstranit chybu s Updetama s meho laptopu.Kdyz uz jsem nevedel jak dal tak jsem se rozhodl pro krok celkove reinstalace Windowsu.Po nabehnuti O.S. jse mi stranka s Windows update objevila se vsim jak ma byt.
Tak jsem pokracoval dal a zacal nanovo instalovat programky na ktere sem byl zvyklej pred reinstalaci.Kdyz mi vyskocila ikonka novi Update je dostupny tak ze zvedavosti jsem kliknul a zdesil jsem se kdyz problem byl opet tady.Presne to sami prazdna stranka bez niceho.Uplne mne to zaskocilo.Co to pro boha je? Jak je to mozny? Bylo mi jasny ze to musel udelat nejakej program kterej jsem nainstaloval po reinstalaci windows.Abych nedelal ze vseho slohovou praci,pudu k veci.
Chtel jsem si zmenit celkovy vzhled Windows a tak jsem si nainstaloval Alien GUIse.
Zmeni vam vzhled vaseho Windows pres ikonky,plochu,hlavni nabidku a tak dale.Je to opravdu hezky,ale co s toho kdyz vas to taky umi pekne potrapit.Po odinstalovani a nabehnuti na klasicky vzhled Vista se Update objevili tak jak maj bit.Proto pozor co instalujete a uvedomte si jestli vzhled stoji pred spravnym chodem a vykonem. :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny