Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP probook 4510s Sám sa zapne a o 20 sekund sa vypne a toto robi stale dokola.

Zdravím mám taký problém s notebookom po pripojeni na nabijacku sa mi z nicoho nic zapne a o nieakych 20 sekund vypne a toto robi stale dokola a ked je pripojeny len na batereke tak to urobi len ked stlacim tlacitku. Ked sa zapne tak sa rozsvietia uplne vsetky kontrolky co su na PC aj capslock no a pochvilke sa vypne. No a display sa sni nerozsvieti. Viete mi niekto poradit co stym moze byt? Akoze dam ho na reklamaciu len keby sa to dalo nieako vyriesit rychlesie tak by som bral radu. Velmi nerad by som bol mesiac bez PC. Za rady vopred dakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, mám podobný problém, vlastím notebook zn. HP Probook 4510s, který znenadání jednoho rána… nový
mám podobný problém 23.10.2013 17:43
mám podobný problém
Opravit lze http://nahradni-dily.abax.cz/oprava-servis-dilu-za kladni-deska-mainboard-notebooku-hp--… poslední
Alfonz.SPO 23.10.2013 18:02
Alfonz.SPO

Dobrý den,

mám podobný problém, vlastím notebook zn. HP Probook 4510s, který znenadání jednoho rána již nešel zapnout. Resp. při stisknutí hlavního tlačítka se sice rozběhne (větráky a LED diody běží) na cca 7 vteřin, ale po té se zase vypne. Současně při tom bliká oranžová dioda u zásuvky pro napájení ze sítě. Chtěl bych se zeptat zda se jedná o známou závadu a či ji lze opravit a případně za jakou cenu? Předem děkuji za odpověď.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru