Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dedikované servery a dálková správa

Dobré odpoledne

Mám na Vás otázku, na kterou bych znal (klidně i vyčerpávající) odpověď.
Mám v plánu provozovat MMORPG server hry Metin2. Již mám vše připraveno (včetně samotného serveru jako HDD souboru).
Tento server běží na bázi Free BSD. Na tyto účely jsem si již vyhlídl jeden dedikovaný server.
http://www.ovh.cz/produkty/superplan_hybrid.xml

Chtěl bych vědět, jak probíhá ovládání takového dedikovaného serveru.
Myslím tím, že když si tento server objednám, zaplatím instalační poplatek a začnu tento server ovládat, tak jak to bude fungovat?

Víte, je mi jasné, že přenos souboru bude zřejmě probíhat přes nějaký zabezpečený protokol (něco jako FTP)... Server bude mít svou IP, na kterou se já pak připojím.

Mě však zajímá, jak budu ten server OVLÁDAT. Na spuštění a management serveru jako takového potřebuji zadávat různé příkazy přímo do FreeBSD a já netuším, jak je tam budu zadávat, když ten server je bůhví kde (tuším že ve Francii, OVH to jen zprostředkovává pro ČR).

A ještě by mě zajímalo, ten server, jsem tvořil na WINech přes Virtual Box, který mi sám spustil FreeBSD. Já, když si objednám tento dedikovaný server, tak si budu moci vybrat i OS. Vyberu si FreeBSD a teď co? Virtual Box to za mě všechno udělal a teď, když budu pracovat PŘÍMO přes FreeBSD, tak nevím, jak tam do HDD nahraju potřebné soubory a jak je budu editovat!

Byl bych rád, kdyby jste mi osvětlili tuto problématiku, abych přibližně tušil, co mě čeká a na co se připravit, až si ten server objednám.

Díky moc!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny