Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Integrovana grafika v notasu.. Výměna?

Mě rozhodně nepřeskočilo, ano? To, že se mi spálila grafika mi řekli v servisu. Ano, že SE SPÁLILA GRAFIKA. Nebo doslova: "Víte, to nemá smysl, ta grafika je spálená..." Potřebuješ to kolkovaně?? Takže přeskočilo chalanům v servisu a to dokonce už začátkem března. Takže si sdovolením nech to rýpání.

K bodu číslo jedna: vybavení, které popisuješ, máme k dispozici, tudíž ho měl k dispozici i zmíněný chlapík. Dokonce máme pece, které dodržují dokonale přesnou teplotu, takže s tímto problém nebyl. Nakonec ale reflow nedělal. Máš asi trošku omezený rozhled, co všechno za vybavení je v průmyslových podnicích, které umožňuje péct grafiky i v daleko dokonalejších podmínkách, než jsou domácí trouby tolik propagované na netu. Takovéto řešení ale je omezené a o výdrži takto "opravené" grafiky ani nemluvě. S tím jsem ale počítala, ale .


Takže z toho vyplývá jedno, v 1. servisu byli pánové úplní volové co nepoznali integrovanou a neintegrovanou kartu a ani to, že byla vadně připájena nebo "spálena" a už vůbec se nenamáhali zjistit, že má grafika je evidentně vyměnitelná. Hlavně měli plnou hubu keců o tom, že je ten disk "neodborně přidělaný". To už i laik si na netu sežene kvalitnější informace. Takže koukám pomalu jeden servis hází špínu na druhej a hlavně jsou všichni největší znalci a kingové v oboru. Velký h... Nakecali mi hovadiny, že to je pasé a hele, mě pod rukama fachá stroj.

Pokud je na faktuře napsáno: VÝMĚNA GRAFICKÉ KARTY, podle tebe to asi znamená "upadlý konektor" nebo asi naprostý výmysl, protože karty se jen tak nedistribují. No prosím, mysli si co chceš. Já mám vyměněnou kartu v notebooku, v mém případě se to vyplatilo, tak nevím, co je za problém. Že to je drahé, neekonomické apod?? To je individuální záležitost a každý nechť soudí podle svých potřeb.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny