Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejvhodnější antivirák pro notebook s Windowsem 7 (32 bit)+co je lepší 64 bit bo 32 bit???

Nejrychlejší antivir je žádný antivir. Tohle ovšem mohou provozovat jen zkušení uživatelé, kteří navíc nepoužívají správcovské účty pro běžnou práci. Pro běžné uživatele zní má rada následovně: neinstalujte "megabezpečnostní balíky", ale opravdu jen to, co je třeba, tj. antivir, a ten pouze s komponentami, které jsou potřeba, tj. např. vyházet různé webové štíty a podobné nesmysly. Stále ale platí silné doporučení nepoužívat správcovský účet - s moderními OS typu Win7 to opravdu není třeba.

Co se týká "bitovosti" OS, tak zde je třeba poznamenat tři věci:

1. Licence OS Windows NEUMOŽŇUJE měnit bitovou verzi (výjimka je jediná, a to Windows 7 Ultimate). Jediný správný OS pro tebe je ten, který je popsaný na COA štítku nalepeném na tvém počítači.

2. Bitovost OS nijak neovlivňuje "multimediálnost" notebooku (to jsem se dobře zasmál)

3. V notebooku se 4GB RAM je úplně jedno, jakou verzi volíš. Grafika, pokud je náhodou neintegrovaná a má vlastní paměť (jako že si spíše myslím, že tam budeš mít jen IGP se sdílenou RAM) bude mít 256-512MB a jen o tuto hodnotu potenciálně přijdeš v celkové velikosti RAM, viditelné systémem. Spíše ale bude pravděpodobnější případ druhý, kdy v notesu máš IGP a pak si grafika tu paměť vezme tak jako tak a neztratíš vůbec nic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny