Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No a teraz mam iny problem. Mam original DVD a vlozim do mechaniky nabootujem cez boot menu a naskoc…
7P7 21.03.2011 16:31
7P7
Problem moze byt hardwarova zavada napr. RAM alebo nieco je pretaktovane alebo slaby zdroj alebo nej…
MM.. 21.03.2011 19:59
MM..
Takze mam v PC 2 DVD mechaniky. Skusal som v oboch - stale to iste. S HDD som nic nerobil od kedy ho…
7P7 21.03.2011 20:07
7P7
grafiku snad musis nechat aby si nieco videl, nie? Mal som na mysli nepotrebne (nie nutne na instala…
MM.. 21.03.2011 20:12
MM..
A ak odpojim ten HDD a instalacia naskoci tak co potom ked znova zapojim ten HDD. Ved ajtak to nenai…
7P7 21.03.2011 20:17
7P7
OMG tak budes aspon vediet ze to je HDD a ze ho treba nanovo rozdelit apod. Nejak predsa musis najpr… poslední
MM.. 21.03.2011 22:31
MM..

No a teraz mam iny problem. Mam original DVD a vlozim do mechaniky nabootujem cez boot menu a naskoci starting windows a potom len ta modra obrazovka a nic. DVD sa prestane tocit a nic sa nedeje. Co moze byt problem?

Problem moze byt hardwarova zavada napr. RAM alebo nieco je pretaktovane alebo slaby zdroj alebo nejaky HW v haji (zakl.doska apod).

Do BIOSu daj load defaults, skus inu mechaniku, iny kabel k mechanike, iny SATA slot pre mechaniku, RAM moduly skusit po jednom a v inych slotoch, skusit iny zdroj, apod.
Odpoj vsetky nepotrebne PCI(e) karty a vsetky USB zariadenia.

P.S. skus to aj raz bez toho HDD, ze ci to nabehne dalej (moze byt nejaky problem v oddieloch harddisku, neblbol si s oddielmi nejakym przniacim nastrojom typu partition magic?)

Takze mam v PC 2 DVD mechaniky. Skusal som v oboch - stale to iste. S HDD som nic nerobil od kedy ho mam iba som ukladal a vymazaval subory. K tym PCI-e zariadneniam myslis aj graf.kartu? A mam zapojeny aj DSL modem cez LAN moze to byt tym? Taktovane nic nemam mam grafiku HD4870 toxic a AMD Athlon 6400 BE 3.2Ghz a zdroj 530W takze slaby nieje.Pamate nestaci odtestovat cez nejaky soft? A ak by som naformatoval vo Win XP disk C: a D: myslite zeby to pomohlo?

grafiku snad musis nechat aby si nieco videl, nie? Mal som na mysli nepotrebne (nie nutne na instalaciu) karty, napr. TV karty apod. Odpoj zo zakl.dosky vsetko nepotrebne, aj druhu mechaniku, aj modem, aj vsetko co neni nutne.
A vyber RAM nechaj len jednu a do BIOSu load defaults a nevymyslaj ziadne testy (nie nejde to otestovat). Stejne tak to proste skus bez HDD nechapem preco vymyslas kraviny s formatovanim a neskusis co pisem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru