Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomozte navrhnout sestavu a NTB pro video

OK, diky. Podivam se na ceny v te Alfe, jak jsem rikal a dam ti vedet. HDD bych ja osobne radsi bral Samsung, ale reknu mu o tom.

Ten RAID teda nevylucujes? Ja se v tech cislech nevyznam. Nesmi se prijit o data, budou asi zalohovany, ale pokud by jeden disk odesel a smazl to z druhyho, to by byl problem.
Kdesi jsem cetl, ze hyperthreading je k nicemu, ze to prida jen par procent a je to figl na BFU, ze jsou lepsi fyzicky jadra. Uz jsem se na nej dival a souhlas.

Zdroj bych mozna pridal, ale nevyznam se v tom. Meli jsme vybranej ten levnej 500w Seasonic, nevim ted z hlavy model. Stoji u nas kolem 1000.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051450 8O000000IG6 nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051450 8O000000P6L

Grafika staci integrovana? Ten PC se nesmi loudat a nesmi to byt pomaly. Nemam predstavu, jaky vykon ma integrovana grafika, ale vim, ze jsem mel tu nejvykonnejsi ATI a na mym pc delam jen fotky a musel jsem koupit levnou pasivni grafiku. Delalo to problemy, ale mozna to bylo necim jinym. Po vypnuti integrovane a zapnuti te nove, vse jelo.

Deska by byla lepsi s integrovanym. Mu jak se nekde neco blbe pohne, tak je konec. Umi to akorat vypnout a zapnout a do pc zasadne nehrabe.

Bedna - naprostej souhlas. Mam jakyhosi papirovyho smejda, co tady doporucoval kdysi tacud, krom slabyho plechu (mam blbej zvyk na to strkat nohy), je fakt dobra.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny