Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomozte navrhnout sestavu a NTB pro video

Raid nevylucujem, ale vykon diskov navysi len RAID 0. RAID 1 ti prave vykon o kusok znizi (rovnaka vec sa zapisuje na oba disky sucasne). Kompromisom medzi RAID 0 a 1 je RAID 5, ale tam treba 3 disky. Co sa tyka hdd nie je problem, z mojho pohladu ej to prast jak uhod.
Hyperthreading nie je, az taky marketing, zalezi od aplikacie, nejde vsak len oto, i3 vo sveobecnosti povazujem za nie velmi podarene, i5 uz boli nieco nad cim sa dalo uvazovat a i7 boli vzdy to najlepsie co Intel vyprodukoval. Az na tu cenu. Tieto nove su vsak cenovo celkom prijemne, otazka od teba by skor mohla byt preco nie k verzia (lepsie graficke jadro). Rozdiel vo financiach je cca 10 Eur, takze kludne moze byt aj 2600k.
Co sa tyka integrovanej grafiky este som nevidel beznu apklikaciu, ktora by ich dokazala vytazit aj ked je pravda, ze som skor fanda AMD a ti maju(li) tie jadra lepsie.
Davat tam viac ako 350W je naozaj zbytocne, dokonca aj 300W takuto zostavicku utiahne uplne s prehladom. Odhadujem, ze zostava ma v maxime odber tak maximalne 150W (naozaj odhadujem len).
Ja firewire praveze uprednostnujem vo forme kariet, za prve si vyberies chip (su cca 3 vyrobcovia), za druhe si mozes zvolit kolko portovy chces a ake porty potrebujes. Navyse ak ti odide takato karta nemusis dat reklamovat cele pc kvoli tomu (nevyhoda integrovanych zariadeni).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny