Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TEST Informatika

Taky koukám. O všechno se stará specializovaná firma, mám svůj účet, kde si nemůžu změnit ani čas, který je o 4 hodiny pozadu, všechny profily jsou z 1 serveru. Největší sranda, že nám stále dokolečka nadávaj, že máme plný účty blbostí a strašně dlouho se nám to načítá. Hlavně, že se 16 počítačů najednou hlásí a načítá profily přes 1 100Mb kabel...
A super máme počítače, dlouho mi to trvalo zjistit za kolik jsou, ovšem seznam vybavení nelže. Pentium Dual-Core, 2GB RAM, Intel GMA před rokem za 20 tisíc. Taky se o ně bojej, co je koupili je v řádu, že žák nemá právo s počítačem nijak manipulovat, nesmí mačkat žádná tlačítka na skříni (to jsem omylem porušil), nesmí upravovat jeho nastavení, nesmí nic instalovat a dokonce při jakékoli chybové hlášce nemá nic mačkat a musí upozornit vyučujícího :-D .
Jo a Wi-Fi máme taky. Funguje pouze Windows, na registraci je nutné přiněst notebook a 300Kč. Už vím ale proč. Ten notebook si půjčí na 45 minut. Když ho vrátí, za ty 300 je na něm licence sledovacího a omezovacího programu- wifi síť to po dobu výuky blokuje, povolujou to jen na přestávky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny