Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aver TV přestalo fungovat po instalaci SP1

od: AVerMedia_CZ

O Vámi popisovaném jevu víme a je skutečně zaviněn novým service packem pro Win 7. V nejbližší době budou všechny současné drivery a aplikace ke stažení z našich stránek upraveny tak, aby k tomuto jevu již nedocházelo, ale přesto už nyní existují 3 možné způsoby, jak mu zabránit.
1. Aplikaci AVerTV spouštět v režimu kompatibility např. s Windows Vista SP2.
2. Odinstalovat současnou verzi aplikace a nainstalovat nejnovější 3D verzi z následujícího odkazu: http:­//www.avermedia.eu­/avertv­/cz­/Upload­/AVer MediaTVSoftware­/TryItNow.html
Pouze si dovolím zmínit, abyste během odinstalace aplikace neodinstaloval rovněž i driver k tuneru. Ten na disku ponechte a nahraďte ryze jenom aplikaci.
3. Zakázat v OS všechny služby spojené s Windows Media Center, tedy všechny začínající na eh ­(ehRecvr, ehprivjob atd.­). Pro jejich vypnutí aplikujte následující postup: Start­-Ovládací panely­-Programy a funkce­-Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows­-Funkce pro média­-Windows Media Center a zde zrušte zaškrtnutí. V případě použití této metody ale TV tuner ve WMC deaktivujete a nebude možné jej zde používat.

V souvislosti s tímto případem nemohu ještě jednou nezmínit, že se v žádném případě nejedná o chybu našeho produktu, ale o bug v service packu od Microsoftu.
Hezký den.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny