Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aktualizace Firefoxu 2 na 4

kdyz uz jsem zaktualizoval WinXP SP1 na SP3, tak ted rozmejslim nad aktualizaci Firefoxu 2.0.0.20 na Firefox 4.

Neni tu nahodou nekdo, kdo tez preskocil 3kovou radu, nejake problemy, jestli to vubec pujde, zustanou zachovane doplnky atd. ?

Předmět Autor Datum
S pravděpodobností hraničící s jistotou ty původní doplňky fungovat nebudou. Pro klid duše bych zálo…
karel 28.03.2011 20:53
karel
Ale jo, vetsina funguje nebo to hned stahlo aktualizaci, prechod naprosto bezproblemovy. Rozsireni,…
Redmarx N 02.04.2011 01:30
Redmarx N
tak se mi povedlo nejak nastavit ten chybejici status bar, konkretne kdybyto neoho zajimalo, tak je… poslední
Redmarx N 02.04.2011 10:10
Redmarx N

S pravděpodobností hraničící s jistotou ty původní doplňky fungovat nebudou. Pro klid duše bych zálohoval nastavení profilu (MozBackup), nainstaloval do jiné složky, zkusil po vytvoření nového profilu obnovit nastavení ze zálohy. Novější verze doplňků by to po startu mělo najít a aktualizovat.

Ale jo, vetsina funguje nebo to hned stahlo aktualizaci, prechod naprosto bezproblemovy. Rozsireni, ktera nemeli funkcni update jsem stejne nepouzival, tak sly pryc, u nekterych jsem si nasel nahradu. Znefunkcnilo to akorat veskere motivy vzhledu, tak jsem je musel odinstalovat a nahral jsem nejaky motiv pro Firefox 4.
Pak jsem to ale zacal zkouset a musim konstatovat, ze je to smejd na urovni Chrome, kterej nema ani poradnej stavovej radek. Na XP holt zacnu pouzivat vic Operu a ve Win7 asi navrat po letech k IE, konkretne 9ka, respektive mozna ze taky Operu, uvidim podle toho jaky to IE bude. :-)

tak se mi povedlo nejak nastavit ten chybejici status bar, konkretne kdybyto neoho zajimalo, tak je potreba rozsireni:
- status-4-evar
- firefox 4 UI fixer

s temahle dvema se to da nejak nastavit vcetne dalsich rozsireni, ktere mam ve status baru, nicmene i tak uzivatelske rozmisteni prvku jako jsem mel doted uplne nastavit nejde, ale je to aspon pouzitelny.
ach jo, proc si vyvojari mysli, ze lidi maji IQ opic a ze vsichni chteji Chrome, ty co tenhle bazmek pouzivaji se jim stejne nevrati a ostatni akorat nastvou. 3-[

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru