Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Možná chyba grafické karty??!!

Tak notebook je vyčištěn a problémy přetrvávají. Nejpalčivější je, že ho nemohu zapnout mimo jiný monitor. Když Notebook zapínám, normálně se ukáže logo HP pak načítání Windows a pak obrazovka zčerná. Všechno stále pracuje, protože když postupuji po paměti - zadám heslo - dám Enter - stisknu tlačítko Windows - šipku doprava - Enter, tak se zase vypne.
Jediný způsob jak ho tedy zapnout, je zapínat ho s VGA kabelem od externího monitoru v portu notebooku. Pak všechno naběhne jak mám. Zobrazení jsou duplikována a vše je ok. Pak když kabel zase vyndám, tak notebook běží normálně jen na svém monitoru. (Takže chybu monitoru mohu vyloučit). Když ve zobrazení zvolím "zobrazit plochu jen na monitoru 1", tak to k ničemu nevede. Problém je stále stejný. Když ho opět nastartuji přes druhý monitor, tak si můj pokyn "zobrazit plochu jen na monitoru jedna" asi nepamatuje, protože opět duplikuje a když kabel vytáhnu, tak naskočí jako 1/2 více monitorů.
S tím, že mi externí monitor nepoběží ok už jsem se smířil (stále přetrvávají problémy s barvami a kontrastem), ale to, že notebook nemohu rozchodit mimo jiný externí monitor k němu připojený mne docela trápí.
Doufám, že jsem ten problém popsal dobře. Abych to ještě doplnil, tak klidně mohu na notebooku nastavit, že má připojený monitor (i když tomu tak není) a pak myší zajet do prázdna.
Děkuji za jakýkoliv námět vedoucí k řešení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny