Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde spustit hra

Zdravim, muj problem je v tom ze mi nejde spustit hra, nevedel jsem jestli to muzu napsat tu nebo co herni poradny, ale problem se tyka PC takze asi sem.
Jedna se o hru TERA. Prave bezi komunitni event kdy je zdarma, stahl sem si hru (je legalne stazitelna z oficialnich stranek) a nainstaloval. Jenze se mi nespusti nacita se po zapnuti uvodni obrazek a nic se nestane dal, hra se ma spustit a nespusti se, vedel by nekdo cim by to mohlo byt?

Zkousel sem to i u kamose (ma o neco slabsi PC jak ja) z moji stahnute instalacky a mu to normalne jde. Oba mame Win7 64 bit.

Pokud by nekdo mel TIP jak problem vyresit pak dekuji. (zkousel sem reinstall, psusteni pres spravce ale ja sam sem spravce takze to nic)

moje sestava:

Asus rampage formula iX48
Inter core 2 Quad Q6600
Ati HD 4870 512MB DDR3
4GB ram

Windows 7

//edit: Jo a jeste to upravim, AVG nic nenasel, ale kdyz chci v nouzakuz pustit superantispyware, nedostanu se do nouzaku, pri mackani F8 mi vyskoci tabulka z jakeho disku chci bootovat.

Předmět Autor Datum
Tak se mi podarilo spustit nouzak ani superantispyware nepomohl, i kdyz nasel nejak 80 cookies a 2 t…
Dok 03.04.2011 15:55
Dok
Hru odinstaluj. No tak teď poté očistě, zkus ještě v nouzovém režimu a odpojeném internetu Malwareby…
M-Pol 03.04.2011 16:01
M-Pol
instaluju znova uvidim, jinak sem chtel skusit pripojit novy HDD, jako jiny, pujceny, ale nejak mi n…
Dok 03.04.2011 18:00
Dok
Nepomohlo to. Porad se hra nespusti jen nacita, pise to v ctrl+alt+delete - neopovida. poslední
Dok 04.04.2011 04:20
Dok

instaluju znova uvidim, jinak sem chtel skusit pripojit novy HDD, jako jiny, pujceny, ale nejak mi na desku nejde ATA HDD pripojit nevim proc furt se mi s nim jen resetuje kompl a nenacte win, a to sem mel vse i v biosu nastavene a kabel pripojeny v desce do IDE (jiny tam nemam) no nic mel to byt aspon pokus :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru