Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ADSL připojení a nepřiřazení síťové adresy od síťě

Zdravím.Už šest dní se peru s připojením k internetu a s modemem. Měl jsem dva roky internet adsl od volný, od 4.4. mám automaticky přejít k O2. Modem mám ASUS AM200g. Měl jsem připojené dva počítače k modemu, ten první byl s win 7 a novější, v úterý mi internet šel, druhý den najednou nic, v pravém rohu vykřičník u připojení k síti. DHCP mám nastaveno automaticky, DNS jsem měl automaticky i jsem pak nastavil přímo podle technické podpory O2. Nerozchodil jsem to,počítač jsem dal do servisu ještě kvůli grafice a nějakým problémům. Tak jsem zkusil notebook s win XP professional. Internet mi tam šel,měl jsem tam DHCP automaticky i DNS automaticky. Stáhly se mi nějaké aktualizace, počítač se restartoval a hodilo to vykřičník s hláškou:
Omezené nebo žádné připojení-Pravděpodobně nebude možné získat přistup k internetu nebo některým síťovým zdrojům. K problému došlo, protože síť nepřiřadila tomuto počítači síťovou adresu.

Zkusil jsem dát obnovit adresu IP a napsalo to: Systém windows nemohl dokončit opravu problému, protože nelze dokončit následující akci: Obnovování adresy IP. Chcete-li získat pomoc, obraťte se na správce sítě.

Pokud mi internet šel,dostal jsem se do nastaveni modemu, jak přestal jít a hodilo to tu chybu, nedostanu se do nastavení modemu. Podle různých fór na internetu jsem zkoušel restartování , vypnutí na několik hodin, nic nefunguje.
Nevíte prosím čím by to mohlo být? Přikládám screen.

Prosím o vysvětlení pro laika,nejsem odborník Smile
děkuji
Radek

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny