Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem umí HD

ST-LAB CMI 8738LX-2 prosím Vás umí tato karta HD audio-já mám desku Gigabyte ga ep45ud3lr a zvuk je z ní jen analog ale když připojím sluchátka na přední panel který mám na desku připojen hd kabelem tak se mi objeví sluchátka jako HD ale pokud je dám jen na desku zezadu jsou jen analog?tak se ptám když jí koupím bude ta karta umět HD??jde mi o to mít napevno sluchátka v pc a přepínat je např přes realtek-což jde jen kdzž jsou sluchátka v tom HD a repro zvlášť

Předmět Autor Datum
Zadny vystup je rovnaky ako predny, resp ma rovnaky zdroj, cize ak ti sluchatka hlasia vpredu hd mas…
fleg 12.04.2011 13:43
fleg
No právě když jsem je dal dozadu tak mi je to nehlásí jako hd??přední mám dané do zdířky na desce.pr…
Rosi 12.04.2011 14:28
Rosi
Ještě mi jde o to mít je natrvalo-sluchátka v pc ale mít možnost je vypínat-teď mi to jde neboť na o…
Rosi 12.04.2011 14:56
Rosi
Mas v tom strasny hokej. Na doske mas nejaku integrovanu zvukovku. Chces vediet, ci je HD. A naco? H…
fleg 12.04.2011 16:22
fleg
pre beznu populaciu si vsak dovolim tvrdit, ze bohato postacuju integrovane zvukovky a nutnost dokup…
L-Core 12.04.2011 16:38
L-Core
Takže takhle nemám zvuk kartu!jen integrovanou-proto jsem se ptal zda to ta karta má hd-ale odpověd…
Rosi 12.04.2011 20:04
Rosi
Ano standardne sa to da, staci ak mas grafiku s hdmi, ktora ma svoj zvukovy chip v sebe, alebo ak ch…
fleg 12.04.2011 20:59
fleg
tak to zkusím díky poslední
Rosi 12.04.2011 21:06
Rosi

Ještě mi jde o to mít je natrvalo-sluchátka v pc ale mít možnost je vypínat-teď mi to jde neboť na obrazovce realteku je dám jako výchozí-na té je mám jako HD audio2 output a repro jsou jako reproduktory-zkusil jsem sluchátka dát do černé zdířky a dal je jako sluchátka ale už mi je to neukáže jako samostatné!!a hd a nelze je přepínat s repro?Jo já tu kartu nemám jen se ptám zda umí HD abych si jí koupil.nebo to lze i jinak??

Mas v tom strasny hokej.
Na doske mas nejaku integrovanu zvukovku. Chces vediet, ci je HD. A naco? HD audio je specifikacia zvuku od Intelu (pre zaujimavost dokaze preniest 192KHz v 32b kvalita v 2 kanaloch), ktoru splna vacsina modernych zvukoviek vratane integrovanych. Mozxem ti vsak povedat, ze rozdiel medzi HD a starsim AC97 asi tazko spoznas, jedine, ze mas usi jak netopyr.
Pokial chces pouzivat naraz sluchatka aj repro kup si rozdvojku na jack v najblizsom elektre.
A zvukovka sa urcite nekupouje podla HD specifikacie, ale podla toho ako hra, pre beznu populaciu si vsak dovolim tvrdit, ze bohato postacuju integrovane zvukovky a nutnost dokupovat externe tak nie je.

pre beznu populaciu si vsak dovolim tvrdit, ze bohato postacuju integrovane zvukovky a nutnost dokupovat externe tak nie je.

A já si myslím opak. Poté, co zmlsán zvukovkama za x tisíc mi v posledním PC odešla a byl jsem nucen "vegetit" s integrovanou (samozřejmě s různými HD super-duper atributy :-/), byl rozdíl velmi znatelný (PC propojen s hifi věží) i u mp3.

Takže takhle nemám zvuk kartu!jen integrovanou-proto jsem se ptal zda to ta karta má hd-ale odpověd ted vím-ale mne slo o něco jiného!!a to o to -snad to dobře vysvetlim-mít zapojené sluchátka i repro a přpínat do nich zvuk z pc-ano vím že je možnost mít rozbočku ale zvuk jde do obou stále(ano lze je tlumit-ale tak to nechci)proto se ptám zda když koupím kartu a sluchátka dám do karty tak to půjde přepínat ??zvlášt sluchátka a zvlášt repro??mít je nezávislé??teď to mám tak že repro mají svojí ikonu a sluchátka také ale mám právě sluchátka zpředu a jako hd pokud dám deaktivaci hd zmizí a repro se sluchátky hrají nastejno

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru