Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem je to vůbec možné - nějakej program co automaticky najde na počítači nezabezpečený místo a sám do ně

Sledovačka souvisí s technickým zjištěním

Před domem zastaví dodávka s nápisem "plynoservis". Řidič je pořízek v montérkách a kšiltovce. V záběru kamery se ze střechy dodávky vysune nenápadná anténa a natočí se 60 stupňů (správným směrem).
V zadní části bez oken je dodávka vybavena nejmodernější technikou (počítače, plazmové 3D monitory etc.). U monitorů sedí experti na IT a u hlavního nejlepší hacker, co byl k sehnání.
Přes Wi-fi se dodávka připojí k počítači podezřelé osoby a udělá bleskový audit nainstalovaného software, což samo osobě je důvod k zatčení, protože na počítači je nainstalován software "teplota broskví", který není legální a navíc ani není podepsán výrobcem operačního systému počítače.
Technici mají štěstí, protože zrovna se začne točit na monitoru zavináč se sdělením: "Máte novou zprávu" a mohou si tak přečíst nejnovější poštu. Ze zprávy dedukují, že podezřelý často nakupuje Viagru (zpráva se týká nákupu Viagry se slevou) a hlavní hacker ještě zaboduje tím, že přes optický snímač myši přečte dokument, jenž leží na stole a podezřelá osoba nad něj nevědomky nadzvedla na vteřinu myš.
Přes Wi-fi tedy ještě nainstalují technici v dodávce software na snímání obrazu monitoru, napojí jej na policejní okrsek, jenž má případ na starosti, aby mohli k dalšímu případu a je čas na zásah "rychlé roty".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny