Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TimelineX - zkušenost

Dobrý den,

chci se zeptat, máte někdo zkušenosti s bookama Acer řady TimelineX? Konkrétně myslím model 5820TG s šesti-článkovou baterií.

Máte někdo zkušenost s výdrží na 6 článkovou baterii? Protože sem všude našel testy s 9-ti článkovou baterií, která v IDLE vydrží i 10 hodin. Jak to je s 6-ti článkovou? Je 9-ti článková vyčuhujúci z notesu?

Předmět Autor Datum
Možná odepisuji moc pozdě, Acer 5820TG TimelineX vlastním, mám i 6ti článkovou baterii i 9ti článkov… poslední
serafinis 12.07.2011 17:34
serafinis

Možná odepisuji moc pozdě, Acer 5820TG TimelineX vlastním, mám i 6ti článkovou baterii i 9ti článkovou baterii. Obě vydrží poměrně dost díky výhodám, které tento notebook má. Při přechodu na baterii vypíná nepotřebné věci a činí tak výdrž vyšší. Z vlastní zkušenosti vím, že 6tka vydrží max 6 hodn při práci ve škole, když se omezíš pouze na word, při surfování, koukání na film či hraní her poměrně rychle umírá. 9tka je na tom ale o poznání lépe. při práci vydrží přes 12-13 hodin(jednou mi vydržela 14 kdy jsem opravdu jen procházel word a učil se) při zvýšené aktivitě je schopna 9-10 hodin bez problému. Určitě tedy doporučuji bud dokoupit 9tku a nebo koupit již s 9tkou. Má také výhodu a to je větší velikost, tím pádem nakloní klávesnici a vytvoří pod notebookem prostor, díky němuž se i méně přehřívá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru