Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Příliš levný Flashdisk - kde je zakopaný pes?

Myslím že vtvém případě všechny tvé objednávky zruší pro "není skladem", což mají ošetřené v ob.podmínkách. Vzhledem k tomu že ta "akce" běžela celý víkend, bude těch objednávek stovky či snad tisíce a je celkem pochopitelné, že to vyprázdní sklady i u dodavatele, kor v případě že dnes mnoho firem jeden stylem "just in time".

Šance je možná u malých, nových e-shopů, kde se jím toto stalo poprvé a tudíž na to nemusí být připraveni. Zákon padajícího hovna by mohl všechny poškozené (zákazníky, eshopy) dovézt k chybě dodavatele (pokud to je jeho chyba) a ten už by to možná musel kešovat a pravděpodobně z jeho strany přijde eshopum i nějaká kompenzační nabídka už jen za tu administrativní práci. Každopádně by to byly dlouhý roky po soudech s nejistým výsledkem a značným finančním zatížením.

Samozřejmě i mě všechny objednávky stornovali, kasa.cz se rovněž nevyjádřila. Zkusím je ještě podráždit jedním mejlem a pak se uvidí :D Neplánuju ovšem, že bych jak sup ohlodal na kost poraněnou kořist, jejíž síla může překvapit ještě.

Možná by stálo za to, to předhodit mediím a oni už by nějaké právní informace dodali :D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny