Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nova sestava vs herni vyvoj

Screeny z Crysis jsou jasne vyditelne a rozdilne, ono na jednucku i kdyz je par modu realism atd , ta grafika attacuje nejvyssi pricky a ve dvojce je opravdu velky rozdil pro optimalizovane hrani ( skoro n avsem se rozjede ),,, o penize na GK mi az tak nejde, ale ta 580 - nebude-li ji brzdit procesor smysl ma? Nebo si vystacim s 570?

Monitor TN byl vybran kvuli odezve a prechodum obrazum a na hry - monitor by urcite tez nebyl na skodu - ale to je oblast do ktere skoro vubec nevidim - tak nemohu soudit

Tesime me, ze sestava nepatri jeste do stareho zeleza uplne - i kdyz tam bylo vybiranio v podstate to nejkvalitnejsi co bylo pro danou patico popr, ceůlkove dostupne ( abych to neprehanel )

Z odkazu Vami napsanymi pokud jsem dobre pochopil, investice jeste stale ma cenu,,,

DX11 ve hrach moc prinosu tedy nema, co tak vim ( pouze nejake detaily postvav, prostredi ) a tesellace ? no to je neco jineho,,,¨

Ono hry at stoji co stoji, kdo ji chce hrat tak si ji koupi....

Ale dnesni hry stejne mi prijde, ze se vice sjednodusuji pro deti a ztraci na kvalite...

Graficky snad stagnuji nebo prichazi optimalizovanejsi a tim i pak vypadaji hure ( Bulletstorm, Homefront a dalsi tento rok, neprinesly nic ( pouze priuklad ) Bull - konzollove ovladani, staticka grafika - HomeF - grafika vypada jak z 2 roky stare hry ? Kde to jsme, kazdy by cekal neco co oslni uz i zminovany Cryis 2 bud i bez DX 11 zaplaty - aly drtic PC systemu - ale toto je proste k smichu no..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny