Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Extrémě nízký výkon PC

Tak se na to všechno přišlo

1.Ta slabá grafika: Roztavil se větráček já blb si koupil ten tichej svítící a ona se přehřála grafika a bylo po ní teď mám novou s pasivem zabere 2 pozice ale já mám velkou desku

2.Procesor upadlo uchycení chladiče tak jsem udělal nové procesoru se díky bohu nic nestalo zlatá deska s jištěním proti přehřátí ať žije Gigabyte.

3.Ta zvukovka: Jednou se to tu řešilo akorád moje dřívější deska asus to neměla zakázat CPU EIST bylo to už i někde na nějakém fóru v USA. Další chyby ve zvuku chyba ovladače. Teď mám dva hdd na novém je Win7 a nastarém je XP a i když je ten starej hdd línej tak těm xpéčkám to stačí a moje m-audio tam jde skvěle. Jinak jsem se rozhodl že budu mít na staré věci XP a na nové 7 a žádné .NET nebo SP3 do xp nepůjde.

4.jak mi vždycky nešli některé programy za určitých okolností dělá to nejen mně ale i kámošům co máme 64bitové procesory. Na starých 32bit to jede. Hold někteří autoři pro 64bity nemakají.

PS:
Windows 7 jsem si koupil z důvodů legality a aby když něco vymyslím to fungovalo i lidem kteří mají sedmičky což je běžné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny