Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zaseknutí procesu při uložení, vložení, nahrání - při výběru určitého souboru z PC

Dobrý den, mám problém ohledně toho, když chci něco uložit jako, tak po zobrazení výběru kam to chci uložit,tak se mi zablokuje proces, jak je tomu na screenu. Je to okamžitá činnost, že nestihnu ani zadat umístění ani kliknout hned na uložit. Stává se to jen někdy, někdy se povede že mi to pustí dál,vyberu umístění kam uložit a mohu ukládat, ale někdy se to stane.

Stejná situace nastává i v případě, že jsem třeba ve MS Word (legální) a chci i vložit obrázek, který je umístěn někde v počítači. Totéž může nastat, kdyz si udělám například výstřižek a chci ho uložit a opet,kdyz se mi to ptá kam uložit tak se to sekne a po chvilice nabíhání napíše, že program byl ukončen. Nastává to tedy v případech, kdy se kliká na například procházet, nebo hledání cesty, kam chci uložit, nebo otevřit nebo vložit nějaký soubor jinam.

Mám legální,od prodejce předinstalován windows 7, 64bit. 4GB RAM, grafická karta ATI Radeon 5470. Nesetkal jste se s tím někdo, jestli nevíte,co by to mohlo způsobovat?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny