Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem skusenosti s Samsung Galaxy Tab alebo S i9000 ?

Stylusy su urcite, co sa tyka pisania naozaj nemusis klepat a staci tahat, vsetko je o cviku ja viem, ake mne to proste nesadlo. Ani Samsung ani HTC nehriali bezne, ale pri tom divx to uz citit bolo a naozaj bateria pri pouzivani sla do prdele.
Mne neslo len o chat, mna nervovalo napisat len nejaku url, Opera na tom bezala na urovni mojho stareho pda, kde som bol som stylusom o dost rychlejsi, viacero tabov som mal otvorenych v pohode, preklikavanie medzi nimi slo bez zadrhelov.
Ako vie si predstavit preto vyuzitie, ze som vo vlaku a precitatm si nejaky web, ale rano na zachode citam nejake spravy, ale tym to u mna asi konci a to ako clovek, co je online snad 18h denne je dost tragicke. Nakolko to HTC stalo asi 400 Eur poslal som tuto drahu hracku po par dnoch dalej do obehu.
Ked to porovnam s ProBookom za 420 co som dnes bol zaniest zakaznikovi tak mam pocit, ze tie ceny su dost vyrazne prestrelene, mozno ked to bude stat polovicu toho co dnes dam tomu sancu ako doplnkovemu pristroju inak zostanem verny klasike.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny