Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prevod dátového súboru na multimediálny (obrázok, zvuk)

Existuje nejaký program na prevod dátových súborov na multimediálne? Najlepšie by boli zrejme BMP alebo MP3. To, že súbor bude mať nezmyselný obsah je podmienkou (nesmie to byť multimediálny súbor doplnený o dáta na jeho konci). V každom prípade ten súbor musí byť platný (validný). Jedná sa o prenos dát prostredníctvom MMS.

Předmět Autor Datum
To neni problem napsat, treba do wavu nebo bmp se da rovnou nacpat cokoli.. Jenom ted nevim - jake f…
Ynd0r 28.04.2006 12:09
Ynd0r
Nebojím sa veľkosti. Síce je to u mňa max. 100 kB, ale nie je problém rozdeliť to na 95 kB časti a p… poslední
msx. 28.04.2006 12:15
msx.

To neni problem napsat, treba do wavu nebo bmp se da rovnou nacpat cokoli.. Jenom ted nevim - jake formaty se vlastne daji prenaset pres MMS? Jake jsou tam limity velikosti? Dojde napr. ten obrazek presne tak jak je odeslany (neprojde pres nejake jpeg-zmenseni nebo neco)?

Nebojím sa veľkosti. Síce je to u mňa max. 100 kB, ale nie je problém rozdeliť to na 95 kB časti a potom previesť na multimediálny súbor. WAV neprichádza do úvahy. Nepozná ho každý telefón. Dokonca som sa stretol s týmto obrázkom, ktorý nezoberie žiadny LG C3300. Odmietne ho prijať a neviem prečo. Riešenie: Otvoril som ho v editore a uložil. Bol rovnaký len bol kratší a už ho prijal aj spomínaný LG.
[stena4pj.jpg]
Program by som si vedel napísať, ale ak existuje, tak by som ho mal hneď. Aj tak si skôr myslím, že si ho nakoniec budem musieť napísať sám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru