Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po odpojení USB zařízení zůstávají jednotky obsazené

Aby konkurencia nemala toľko návštev, tu je otázka:

S hrůzou jsem zjistil, že poslední týden mi mé dlouho tuněné WinXP začalo dělat problémy s odpojenými USB zařízeními, ať je to USB čtečka, flash disk či USB hot swap šuplík s HDD uvnitř, když je připojím, objeví se jako další jednotka(y), když je odpojím, sice zmizí z okna "Tento počítač", v Total commanderu a Salamanderu jsou ale vidět pořád a trčí zde až do dalšího restartu!
A když je zapojím znovu, připojí se jako zase další jednotky s novými znaky abecedy (třeba čtečka obsadí 4 naráz) a tak to jde furt dál než se obsadí jednotky a následuje BSD!
Nikdy jsem tohle neviděl, jednotka se vždy uvolnila a byla zase k použití, tentokrát zůstane obsazená do restartu, ve správci disků sice fyzicky vidět není ale neumožní na její písmeno jednotky přejmenovat jiné zařízení, tedy je stále obsazená ač prázdná.
To mám likvidovat celé Winy? Nesetkal se s tím někdo? Dík za jakoukoli radu, trávit víkend instalacemi jen kvůli tomu se mi nechce.

A tu moja odpoveď:

Možno je tam nejaký program, čo spravuje disky. Teda aspoň ja mám ten pocit. Tak ako napríklad Nero ImageDrive alebo InCD. Ja by som v prvom rade hľadal chybu asi tam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny