Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po odpojení USB zařízení zůstávají jednotky obsazené

Taktéž nemám problémy podobného rázu, pár cookies ale to je všechno. A to občas nakouknu tam kde je to pro pány, nevím co s tím lidé dělají a kde brouzdají,ale toho svinstva co já už viděl...
Agresivní je to jak prase, musím stahovat specialní programy na ten či onen balast a v nouzovém to likvidovat,to je radost. Teď tam měl něco, co si dělalo vlastní domovskou, na tu nastavenou nereagovalo, v registru dotyčná stránka nebyla. Bylo to nenápadným procesem co nešel jen tak jednoduše zlikvidovat, měl návaznost několika soubory na sebe a posutpně se furt obnovoval,mazec. A pro tyhle lidi je program jako Spyware doctor nutností. No slíbil sice že už bude používat Mozillu, ale i já jsem na Explorer pořád nějak lehce fixovaný, spousta stránek pořád jede jen v něm, včetně KB a používat oba prohlížeče kvůli zmatku v oblíbených mě taky nebaví.
Včera jsem si pořádně pohrál s verzemi SD a zjistil jsem, že problémy dělají i u ostatních PC obě poslední verze 3.8.0.xxx, a z těch starších se mi nejvíc osvědčila verze 3.5.0.478.
Takže pokud někdo tento program používá a s novějšími verzemi mu tento problém nastal snad mu moje snažení a tato diskuse pomůže.
W

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny