Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak je to vyřešeno!!! Dělal to Spyware doctor, žebrák jeden! Stálo mě to snad 6 hodin práce, instala…
Weiny 05.05.2006 12:24
Weiny
Tak to by mě nenapadlo, že by to mohl dělat Spyware doctor - ten snad s USB nijak nesouvisí, ne...?…
host 05.05.2006 12:29
host
Jen je pro mě záhada proč to dělá jen v mém PC, včera jsem ho nainstaloval do dalšího a opět no prob…
Weiny 08.05.2006 09:14
Weiny
Tak mi to udělalo i na dalším PC, zaspywarované bylo zdatně, Spyware doctor našel a zlikvidoval přes…
Weiny 10.05.2006 09:27
Weiny
nespajbotuju, nehijackuju, neodvirovavam .. ale bordel v PC nemam .. ze bych nekoukal tam kam nemam…
MKc 10.05.2006 17:48
MKc
Ani nam do PC ziadne viry (a ina haved) nechodia (asi 1 za skoro 2 roky). A to je tam IE 5.0 a okrem… poslední
x-22 11.05.2006 16:00
x-22

Tak je to vyřešeno!!! Dělal to Spyware doctor, žebrák jeden!
Stálo mě to snad 6 hodin práce, instalace nových Winů a po každé instalaci čehokoli jsem tak strkal flashku,až jsem na něj přišel. A co je zvláštní,dělá to jen u mě v PC, na ostatních naštěstí ne, takže na něj se.u a hlavně už mám pokoj... W

Jen je pro mě záhada proč to dělá jen v mém PC, včera jsem ho nainstaloval do dalšího a opět no problém. Jak se ale nainstaluje do mého v tom okamžiku se jednotky neuvolňují. I když je samotný doctor vypnut a v procesech ukončen jeho sdhelp.exe, který s ním pořád běží. Mám tam dvě virtuálky, jedna z nich je z Roxia, snad že ta mu vadí, ale ani její odebrání nepomohlo, navíc to nemá s USB zařízeními nic společného. Ale asi s ním ještě běží nějaká služba (to prostuduji), která to způsobuje, a nechápu proč jen mě. Taky je zvláštní že obsazuje jen jednotky na kterých narazí na data, tedy když tam dám čtečku která vytvoří 4 jednotky zůstane pak obsazená jen jednotka ve které byla paměťovka s daty, ostatní se uvolní. Musí se s ním do PC dostat nějaká služba co hlídá všechny nové data a u mě pak odmítá tyto jednotky uvolnit, tedy až do dalšího restartu.
Zřejmě by nám pomohl tvůrce programu, toho ale z jistých důvodů oslovovat nebudu ]:)

Tak mi to udělalo i na dalším PC, zaspywarované bylo zdatně, Spyware doctor našel a zlikvidoval přes 200 věcí a pomohl parádně, ale i na dotyčném PC způsobil opět neuvolňování jednotek po zasunutí a vysunutí flasky, to je přeci žebrák. Musím zjistit jestli to dělá jen verze 3.8, program je to skvělý a nechápu co to má v sobě za chybu či s čím to způsobuje. Nikdo z vás jej nepoužívá? To všichni "Spybotujete"?

Ani nam do PC ziadne viry (a ina haved) nechodia (asi 1 za skoro 2 roky). A to je tam IE 5.0 a okrem mna ho vsetci aj pouzivaju (W98se).
Maximalne nieco najde spybot alebo ad-aware (obcas), ale zatial nikdy ziadna pozorovatelna aktivita malware.

Na druhom PC je Linux, a pre ten je zufalo malo funkcnej havede. Taky zly :-) system je to - neexistuje pre neho ziadny poriadny virus, trojan, cerv ani spyware. :.(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru