Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno televizní a rozhlasový poplatek

To neni pravda, ja neplatim a zadny cestny prohlaseni jsem neposilal, nikde v zadnym zakone neni, ze bych musel. Pokud me vyzvou, tak jim cestny prohlaseni klidne podepisu, kdyz bych to neudelal, budou se snazit dokazat, ze existuje podezreni, ze TV mam a chtit po soudu, aby vydal soudni povoleni k prohlidce myho bytu. Ovsem ja zadny TV prijimac doma nemam a tak ani to by pro me nebyl problem, jediny zdanlivy problem je rozhlasovy prijimac, protoze muj mobil, ktery jsem dostal jako darek, ma FM tuner, ale stejnak rozhlasovy poplatek neplatim, za prve preci jenom mobil se tezko hleda, za druhe bych ho v nejhorsim klidne rozslapal (nic me nestal) a za treti nemyslim, ze by se mobilnim telefonem vubec zabyvali.

K puvodnimu dotazu

pokud mám ntb s tv tunerem a zvlášť dokoupenou anténou
a to mas jako ten TV tuner zabudovany, nelze ho odstranit? A proc mas antenu, kdyz to stejne nepoustis?
-spravne bys platit mel, ale jestli jsi na tom jako ja s mobilem, ze jsi ten notebook dostal a opravdu to nepoustis a nejde ten tuner dat pryc, tak bych to placeni asi hodne zvazoval.
-ted jsem si vsiml, ze pises, ze mas trvale bydliste u rodicu, kteri plati. No tak v nejhorsim je ten notebook otce ne? ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny