Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Intel WiFi Link 5100 AGN problém s připojením

Vysielaci vykon samozrejme znizit a nie zvysit.
Problem budes mat v nespravne naprogramovanom ovladaci, ktory ma tu istu chybu v roznych operacnych systemoch, pretoze ho robi rovnaka firma, alebo dokonca rovnaky clovek v tej firme. Keby si vedel ako su niektore ovladace naprogramovane, jezili by sa ti vlasy na hlave.
Popisovany problem byval v davnejsich dobach velmi castym javom WLAN kariet a to jak USB tak PCI a tiez aj PCMCIA. Problem byva v chybnom rieseni reakcie na silne, alebo velmi slabe signaly. WLAN ovladace mavaju rozne automatiky na regulaciu parametrov pri malo kvalitnom signali, ovsem ich regulacna cinnost zacina niekedy az po spravnej asociacii (pripojeni). Vyzera to tak, ze toto bude aj tvoj pripad, kedze mas problem len s uvodnym pripojenim.
Driver sa skusa pripojit dovtedy pokial sa mu to nepodari a kedze sa kvalita signalu v case meni (per paket), tak sa obcas chyti a spojenie dokaze nadviazat. Po pripojeni uz pracuju aj automatiky, ktore dokazu parametre radia vyregulovat tak aby bolo spojenie nadalej stabilne.
Pravdepodobne s tym nespravis nic, pokial nevyskusas rozne nastavenia vykonu a rozne polohy AP/klient. V ovladacoch pre Linux ide niekedy riadit citlivost prijimaca, co v takychto pripadoch pomaha.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny