Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s obnovou/opravou systému

Ahoj,

moja priateľka na moju radu po prvý krát defragmentovala a čistila svoj strašne zabordelený počítač (Windows 7), po následnom reštarte sa však vyskytli komplikácie - OS sa nedá spustiť a automatická oprava systému zakaždým zlyhá (a samozrejme za to môžem ja O_O ). Skúšali sme i obnovu, ale na výber máme iba jediný bod obnovy, ktorý je taktiež nefunkčný. Počítač obsahuje dokumenty, o ktoré by nerada prišla, dokážete prosím poradiť?

Ďakujem

Maťo

Předmět Autor Datum
Poradils čističe, aniž by měla zálohovaná data a může za to někdo jiný? Zapojit disk do jiného počít…
karel 14.05.2011 21:02
karel
Poradil som defragmentáciu a čistenie v systémových nástrojoch, žiadny cleaner :O. Problém je v tom,…
Fisky 14.05.2011 21:12
Fisky
Edit: popis problému - pri spúšťaní windows v momente, kedy nabieha logo obrazovka blikne a počítač…
Fisky 14.05.2011 21:29
Fisky
Zapojit disk do jiného počítače a zkopírovat data jinam poslední
lední brtník 14.05.2011 22:16
lední brtník
nabootuj live CD linuxu - napriklad ubuntu a skopiruj data na externy USB. potom reinstaluj win 7.
stano2000 14.05.2011 21:34
stano2000

Poradil som defragmentáciu a čistenie v systémových nástrojoch, žiadny cleaner :O. Problém je v tom, že teraz nenabieha ani oprava ani obnova - jej notebook by som na svoj prepojil rád za účelom záchrany, ale nejak ma nenapadá ako. Je asi možné použiť externý prenosný disk a príkazový riadok, ale radšej by som resuscitoval jej počítač - nerád by som sa vŕtal niekde, kde možno natropím ďalšiu škodu.

Edit: popis problému - pri spúšťaní windows v momente, kedy nabieha logo obrazovka blikne a počítač sa reštartuje. Následne na čiernej obrazovke vyhodí hlášku "systém windows se nepodařilo spustit. příčinou můžou být nedávné změny softwaru nebo hardwaru" a ponúkne možnosť opravy počítača alebo spustenia v normálnom režime (pri spustení v normálnom režime sa situácia opakuje). Pri spustení opravy, počítač po nejakom čase "opravovania" vyhodí hlášku "nástroj oprava spouštění nemůže automaticky opravit tento počítač".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru