Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Acer aspire one, Win XP home, nejde připojit přes wifi

Zdravim všechny,
už si nevim rady, tak bych chtěl poprosit o radu někoho, kdo se v tom vyzná víc než já-průměrný uživatel, který co si nevygůglí, to neví...
Měli jsme s manželkou společně Acer Asipre One, teda používal jsem ho spíš já, nikdy nebyli větší problémy a když jo, tak jsem je nějak vyřešil s pomocí googlu.. Pak jsem pořídil nový notebook HP a Acera jsem přenechal manželce. Mám pocit, že se šťourala někde, kde neměla, i když tvrdí, že asi ne..
Prostě nejde připojit k internetu přes wifi, vpravo v liště je přes tu ikonku počítače žlutý trojúhelník s vykřičníkem...síla signálu-vynikající,rychlost 54 Mb/s, Stav: omezené nebo žádné připojení. Když dám "stav", je na obrázku počítač, od něj vede jakoby čárka k visacímu zámku a mezi tim zámkem a obrázkem asi signálu (taková anténka s dvěma čárkama zobrazujícíma signál vycházející z anténky) je taky ten žlutý trojúhelník..
Když dám záložku podpora, je tam stav připojení a je tam napsáno:"Pravděpodobně nebude možné získat přístup k internetu nebo některým síťovým zdrojům. K problému došlo, protože síť nepřiřadila tomuto počítači síťovou adresu." Když dám tlačítko opravit-probíhá vypínání a zapínání adaptéru atd..a: "systém nemohl dokončit opravu tohoto problému, protože nelze dokončit následující akci: Připojování k bezdrátové síti. Obraťte se na správce sítě..(já..:-).
Takhle je to kdekoliv-ať se snažíme připojit kdekoliv ke kterékoliv síti.. Síť, kterou jsem popisoval výše, je síť u nás doma, kde se připojím s kterýmkoliv jiným počítačem, telefonem...
Teď už se mi to nedaří najít kde to bylo, ale když jsem se v tom šťoural, někde jsem viděl: IP:000.000.00 (možná počet nul byl jiný, ale byly to samé nuly..)
Nevím už kudy kam ani co bych měl zkusit, prosím všechny o nějakou radu, předem děkuji zběsile..
T.Vítek

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny