Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win server - zmena nazvu domeny - nutny reinstall?

Akoze to nechces posudzovat? Ved uz tym, ze sa informujes ci je cena adekvatna, alebo nie si robis usudok, cize posudzujes, alebo sa mylim?
Realita je taka, ze nikto okrem ext.firmy nevie v akom stave je infrastruktura. Moje skusenosti hovoria, ze v podobnych firmach je co kus, to iny typ hardware, takze aj praca s je poplatna technike. Da sa stretnut aj s tym, ze ucto sa robi na 466Mhz masine s Windows XP a 10GB HDD a kym sa taky stroj vychrochta prejde pol vecnosti, pretoze zenska tam ma kompletny office, skenovanie a dalsie nepostradatelne veci ako spojenie s bankou a pod.
Mam dostatocnu prax v IT na to aby som vedel, ze urcite veci sa v zmluvach nenachadzaju, napr. moze byt dohodnute v ramci podpisu zmluvy, ze sa bude robit "este nieco" co sa do zmluvy nezahrnie, ale naceni sa to ako rezia, prip.ine servisne zasahy.
Inak si si isty, ze domenou myslis naozaj domenu a nie firemne udaje zadavane pri instalacii operacneho systemu, ktore sa samozrejme daju zmenit bez nizkourovnoveho zasahu len preinstalaciou vsetkych systemov?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny