Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pro webtržníka jak poleno: polovina tvých dotazů patří do pokecu, druhá polovina do koše. "vip návš…
lední brtník 24.05.2011 20:31
lední brtník
Ha ha tz hlavo.:puff:
Bavorák jak Stehno 24.05.2011 20:39
Bavorák jak Stehno
Vis proc nepisu spisovne? Já to neumím, každej si může myslet že jsem debil, Ok jsem. Mám roztroušen… poslední
Bavorák jak Stehno 24.05.2011 20:46
Bavorák jak Stehno

pro webtržníka jak poleno: polovina tvých dotazů patří do pokecu, druhá polovina do koše.

"vip návštěvníci", bezcenné mfa, desítky nesouvisících odkazů v patičkách a weby zjevně vyráběné jen kvůli shlížení reklamy nestojí za nic. chybí jim to hlavní: obsah jako důvod proč se na ně vracet.

hry na pageranky jsou nesmysl, dokud takovým agentům s teplou vodou konečně nedojde: na odpad se nedívám v tv, neposlouchám v rádiu, přeskakuju v novinách. proč bych něco tak zbytečného hledal na netu?
ne náhodou se nejznámější "internetoví podnikatelé a copywriteři" propracovali až na idiotopedii. snad si to dali na firemní vizitky.

zkus se zamyslet, jestli toto je ta nejlepší obživa.

edit: než jsem příspěvek přestylizoval tak aby byl maximálně zdvořilý, o půl hodiny mě předběhl jodik. není k tomu co dodat.

Vis proc nepisu spisovne? Já to neumím, každej si může myslet že jsem debil, Ok jsem. Mám roztroušenou sklerosu a melanom v hlavě, do pul roku umřu. Jelikož nemůžu chodit (ani do práce)tak jsem chtěl vytvořit stránky které po mě zůstanou na vždy. Je mě 17, a když čekáč na smrt, není to nic příjemnýho, nepřál bych to ani nejhoršímu nepříteli. Nezlobte se na mě chtěl jsem jenom poradit. Promiňte a buďte šťastný že máte zivot před sebou. OMLOUVAM SE VSEM, PROMINTE.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru